Autocleaning Voorne - Putten

Het (laten) reinigen van uw auto is een tijdrovende bezigheid, die vooral nooit gelegen komt. Autocleaning Voorne - Putten biedt een unieke dienst die u deze last ontneemt. Wij voeren onze diensten mobiel uit, waardoor wij u vrijwel overal kunnen bedienen.
Dus, gewoon bij u thuis of op kantoor!

Door het gebruik van innovatieve stoomreinigers kunnen wij een complete verzorging van de auto aanbieden. Daarnaast is onze hoogwaardige reiniging bijzonder milieuvriendelijk door het zeer geringe waterverbruik van slechts 3 a 5 liter water per wasbeurt. De gemiddelde wasstraat heeft er maar liefst 150 liter* vers drinkwater voor nodig.

 

 

Eenvoudige Formule

U kunt online of telefonisch eenvoudig een afspraak maken voor onze diensten. Wij houden onze diensten graag transparant en werken daarom met vaste tarieven** zonder voorrijkosten.*** Er is bovendien geen sprake van abonnementen of andere contractuele verplichtingen: u zit nergens aan vast!

* Bovag. Wassen in cijfers, 2009 - 2010
** Autocleaning Voorne - Putten behoudt zich het recht voor om een meerprijs te rekenen indien een auto bovengemiddeld vuil is.
*** Indien u binnen een straal van 40km zit.